14.3 C
Amposta

Més d’una vintena d’empreses col·laboren en el procés comunitari de Tortosa

L'Ajuntament de Tortosa lliura un diploma acreditatiu a les empreses per la seua implicació amb els programes, projectes i accions vinculats al procés comunitari

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un total de 23 empreses han rebut el distintiu d’empresa col·laboradora amb el procés comunitari de Tortosa per la seua implicació amb els programes, projectes i accions impulsats en el marc del procés. Es tracta d’un distintiu simbòlic que mostra el compromís social del teixit empresarial i que promou l’ús de la responsabilitat social corporativa a la ciutat. “Fem un pas més en el creixement de la xarxa de treball comunitari a Tortosa, una xarxa que ens permet reforçar la cohesió social i la convivència intercultural entre els diferents col·lectius que formen part del municipi”, ha manifestat l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan.

Concretament, les empreses o agrupacions d’empreses que ahir van rebre el diploma van ser: Forestgym, Club Esportiu Freestyle la Petja, Forn Ripollés, AUGUTE-Som Internet, Sando Clementine, Gestión Natural Òptics, Núria Fernández Albesa, Colors Padel Indors, Lo Flamenc, Suministros Marco Solé, Associació Propietaris Polígon Industrial Baix Ebre, Also Casals Instal·lacions, Blau Clean Bugaderia Industrial, Forés & Cid Cansaladers, Finca la Vall, Avigan Terralta, Farmàcia Escudero Barberà, La Mar de Fresc, Merkal Calçats, Valldepérez Instal·lacions Tècniques, Clinident, Jabil Tortosa i Club Nàutic l’Ampolla. El lliurament dels diplomes va tenir lloc ahir al vespre al saló de plens de l’Ajuntament i va anar a càrrec de l’alcalde; el regidor d’Acció Cívica i Comunitària, Víctor Grau i la regidora de Promoció Econòmica, Pilar Caballé.

Les empreses podran fer servir el distintiu d’empresa col·laboradora amb el procés comunitari durant tot el 2024 i podran tornar-hi a optar l’any següent. Per accedir al distintiu les empreses han de promoure la inserció sociolaboral de persones acompanyades en el marc del procés comunitari; participar com a voluntaris en els diferents programes, accions i projectes o bé fer aportacions econòmiques, en serveis o espècies.

D’altra banda, ahir va tenir lloc l’onzena trobada de l’Espai de Relació Institucional del procés comunitari, al qual s’han afegit tres membres: la Fundació Pere Mata, Avant Ebre i l’Associació de Propietaris del Polígon Industrial Baix Ebre. En la reunió també va participar el coordinador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles. Respon.cat és l’entitat de referència a Catalunya en termes de responsabilitat social empresarial.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -