14.3 C
Amposta

Més del 97% de la població de les Terres de l’Ebre podrà votar Esquerra Republicana

Esquerra Republicana presenta els seus 48 alcaldables a les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després d’una trobada de treball conjunta a Aldover, amb els quaranta-vuit alcaldables i números dos de les candidatures municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya a les Terres de l’Ebre; el president de la Federació de l’Ebre del partit, Albert Salvadó; acompanyat de la consellera Laura Vilagrà, en van fer la presentació de tots, i una valoració molt positiva pel fet de ser la primera força municipalista al territori i al país.

Salvadó va afirmar que “més del 97% de la població de les Terres de l’Ebre podrà votar un alcalde o alcaldessa d’Esquerra Republicana, i estic convençut que a partir del 28 de maig més de la meitat dels municipis estaran en mans d’alcaldes i alcaldesses d’Esquerra Republicana”.

A més va aprofitar el parlament per destacar que davant la situació de sequera més important de la història del país, “el president Pere Aragonès descarti de manera explícita una possible interconnexió de l’Ebre amb les conques internes de Catalunya”.

A l’acte de presentació també van parlar els alcaldables republicans de les quatre poblacions caps de comarca. Xavier Faura, candidat a l’alcaldia de Tortosa, va ressaltar que “el canvi de model econòmic i social que estan vivint les Terres de l’Ebre és gràcies a la força, el lideratge i les propostes d’Esquerra Republicana. No podem recular a temps passats, com alguns voldrien. Nosaltres escrivim el futur republicà, per això sortim a guanyar, a sumar el màxim de regidories i alcaldies, per continuar transformant i millorant els nostres pobles i el país”.

L’alcalde i alcaldable d’Amposta, Adam Tomàs, va reivindicar “el compromís amb l’honestedat i la transparència dels ajuntaments que hem governat, governem i governarem. Tenim noranta-dos anys d’història i cap cas de corrupció. Estem determinats que continuï sent així i així ho farem”.

Marta Montagut, alcaldable republicana per Móra d’Ebre, va afirmar que “la prioritat d’Esquerra Republicana és l’atenció a les persones i el seu benestar. Posarem tots els mitjans perquè la gent es vulgui i pugui quedar al territori amb habitatge digne, connectivitat i oportunitats per fer uns pobles més vius, dinàmics i protagonistes”.

Joan Aubanell alcaldable republicà per Gandesa va destacar “les ganes, la força, la capacitat i l’esperit per continuar treballant des dels municipis la construcció d’unes Terres de l’Ebre d’oportunitats, cruïlla dels Països Catalans; i punta de llança de la República catalana del futur, sota els valors de la igualtat, la fraternitat i la llibertat”.

La consellera Laurà Vilagrà va cloure l’acte de presentació recordant que Esquerra Republicana és el partit que ha fet més llistes municipals a les Terres de l’Ebre, amb quaranta- vuit i arreu del país amb vuit-centes trenta-sis.

Vilagrà va reivindicar la feina d’Esquerra Republicana a les Terres de l’Ebre, “defensant un model territorial respectuós, equilibrat, ple d’oportunitats per a tothom, i sempre al costat de la gent construint futur”.

La consellera va destacar “haver fet llistes molt competitives que representen la diversitat de les Terres de l’Ebre i la determinació de créixer en nombre d’alcaldies”.

En aquest sentit, va afirmar que “ens plantegem el repte de ser a les alcaldies de les quatre capitals de comarca. Hem de ser més i més forts, perquè hem demostrat que som els més útils per tirar endavant els projectes més engrescadors per aquest territori”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -