14.3 C
Amposta

Més de 40 paradistes participaran en la Fira de Nadal al nucli antic de Tortosa

La mostra tindrà lloc del 15 al 17 de desembre al carrer de la Rosa, plaça de la Cinta i la plaça de l'Absis

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Més de 40 paradistes participaran el pròxim cap de setmana en la Fira de Nadal de Tortosa, que tindrà lloc al nucli antic. La fira obrirà el divendres a la tarda i tant dissabte com diumenge es podrà visitar entre les deu del matí i les nou del vespre. La regidora de Comerç, Sònia Rupérez, ha presentat avui el programa d’activitats i el cartell de la fira que ha estat dissenyat per l’alumne de l’IES de l’Ebre Roger Martí, que està fent pràctiques a l’Ajuntament.

Enguany s’han modificat les dates habituals de la Fira de Nadal, després de pactar-ho amb els comerciants, i s’ha optat per traslladar-la al cap de setmana posterior al pont de desembre per tal d’afavorir les vendes.

“El fet de celebrar la Fira de Nadal en unes dates més properes a Nadal potenciarà encara més les vendes”, ha dit Rupérez. A la fira hi haurà artesans, parades del sector de l’alimentació, productes de quilòmetre zero i tota mena de guarniments de decoració de Nadal. També hi haurà una àrea lúdica infantil situada al carrer Sant Felip Neri.

A més, durant tot el cap de setmana s’han programat activitats en el marc de la Fira de Nadal, entre els quals cantada de nadales amb el cor la Binota i el cor ARTS; coreografies nadalenques amb l’Associació de Sevillanes Punt i a part; un recorregut per la fira de la bicicleta amb el piano mòbil del festival Toca’m; espectacles infantils i un espectacle itinerant, ‘Un Nadal de colors’, que s’iniciarà a la plaça de l’Absis i recorrerà els carrers comercials de la ciutat. “La Fira de Nadal de Tortosa està plenament consolidada, és una fira que promociona l’activitat econòmica i de lleure del nucli antic i de tot el comerç de Tortosa”, ha dit la regidora de Comerç.

Finalment, la programació d’activitats de Nadal es complementa amb la pista de gel, el Nadal Jove, el Tió a la plaça de l’Ajuntament, que tindrà lloc el dia 23 a la tarda i les activitats organitzades per l’Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa i les associacions de veïns dels diferents barris, un programa que podeu consultar a continuació:

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -