14.3 C
Amposta

Més de 180 persones visiten la ruta “Els Ports. Natura i Art” a la Terra Alta

El certamen d'intervencions artístiques al Parc Natural dels Ports es va celebrar el diumenge 15 de maig entre el Mas de la Franqueta, els Estrets d’Arnes i el Mas de Lliberós

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Parc Natural dels Ports ha estat l’escenari un any més de la ruta Els Ports. Natura i Art. El certamen artístic contemporani i efímer ha celebrat la 7a edició entre el Mas de la Franqueta, els Estrets d’Arnes i el Mas de Lliberós, a Horta de Sant Joan, a la Terra Alta. Cada any es canvia de ruta i d’artistes, però sempre es realitza al parc, per això, cada celebració és diferent.

Aquest passat diumenge, han acudit a la jornada més de 180 persones i hi han participat cinc artistes. Segons Sergi Quiñonero, comissari del projecte, “hem començat amb una reflexió assagística, hem continuat amb una proposta poètica, i després hem pogut gaudir d’instal·lacions artístiques més tangibles i visuals”.

Els Ports. Natura i Art 2022. Foto: Sebastià Masramon

El recorregut de 6 quilòmetres ha permès a les persones assistents a contemplar instal·lacions i performances en les quals s’ha plantejat un diàleg reflexiu conceptual, visual i també auditiu entre l’art i la natura. Totes les intervencions han estat concebudes amb un esperit efímer i amb l’objectiu que el públic interaccionés amb els creadors l’entorn.

Els Ports. Natura i Art, organitzat per Lo Pati Centre d’art Terres de l’Ebre i l’Associació Cultural EPNiA, aposta pel respecte i la conservació del medi natural en un moment històric crucial, tant pel que fa al qüestionament del model de creixement econòmic, com de la greu crisi ambiental i també sanitària.

Els Ports. Natura i Art 2022. Foto: Sebastià Masramon
Els Ports. Natura i Art 2022. Foto: Sebastià Masramon

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -