14.3 C
Amposta

Mercè Adell, nova presidenta de la Jove Cambra Internacional de Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’entitat Jove Cambra Internacional de Terres de l’Ebre, va celebrar el dia 4 de gener al centre cultural “El Maset” a Sant Carles de la Ràpita una assemblea ordinària de traspàs de poders. D’aquesta manera, l’ampostina Mercè Adell agafa el relleu de la presidenta sortint, la rapitenca Georgina Matamoros.

En l’acte també es va dur a terme els canvis en els càrrecs que conformen la junta directiva de l’entitat: Gerard Vidal, vicepresident i responsable legal; Jessica Reverté, vicepresidenta; Juan Marc Margalef,secretari; Pau Casanova, responsable de creixement i director de projectes; Jordi Adell, responsable de formació; Roger Pedret com a responsable de xarxes i de comunicació i Georgina Matamoros, tresorera de l’entitat.

Els objectius del nou equip liderat per Mercè Adell, és apoderar a tots els joves de Terres de l’Ebre, ajudar-los a potenciar totes les seves virtuts. Desenvolupar la creació de nous projectes potencials per a les nostres terres, recollint aquelles idees dels joves que tornen a Terres de l’Ebre després d’estudiar fora. Fomentar la responsabilitat social i mediambiental amb el nostre territori, així com fomentar els valors socials i de la comunitat. Crear una cooperació amb les administracions locals, comarcals i territorials en pro d’accions d’impacte en favor del territori.

La Jove Cambra Internacional és un instrument posat a l’abast de la capacitat i iniciativa dels seus membres per tal de potenciar les habilitats directives, l’assumpció de responsabilitats, el compromís social i l’esperit emprenedor dels mateixos mitjançant el desenvolupament de projectes per la comunitat, la ciutat i la societat.

La Jove Cambra Internacional Terres de l’Ebre va néixer al 2019 amb l’objectiu de que els joves ebrencs puguin trobar les eines necessàries per crear un futur millor, per potenciar l’economia, la cultura, les tradicions i la societat del nostre territori. Antigament havia existit Joves Cambra Internacional Tortosa, que desaparegué fa 40 anys.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -