14.3 C
Amposta

Membres de Junts al Parlament visiten la comissaria dels Mossos de Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest darrer dilluns de gener, les diputades de la Comissió d’Interior de Junts al Parlament de Catalunya, conjuntament amb la portaveu, l’ebrenca Mònica Sales, s’han reunit amb els responsables de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tortosa per copsar les seues necessitats i per compartir punts de vista sobre els dèficits estructurals, l’estat de les instal·lacions, la motivació de plantilla i les seues possibles millores.

A la trobada a les instal·lacions de la policia catalana hi han assistit: la portaveu del grup parlamentari de Junts al Parlament, Mònica Sales; la portaveu del Grup Parlamentari de Junts a la Comissió d’Interior, Mercè Esteve; la secretària de la Comissió d’Interior, Irene Negre, i Jeannine Abella, diputada de Junts i membre de la comissió parlamentària d’Interior.

La reunió s’ha celebrat cordialment per ambdues parts en tot moment i ha servit per copsar els punts forts i dèbils de la policia catalana a les Terres de l’Ebre, així com per compartir la planificació de la seguretat a la demarcació policial ebrenca. A tal efecte, la diputada ebrenca Irene Negre ha assenyalat que “avui hem pogut copsar de primera mà la magnífica professionalitat per part dels Mossos d’Esquadra a les nostres terres, la seua planificació, el seu servei d’emergències i la seua estructura. En resum, podem dir que ha estat una visita molt profitosa i satisfactòria”.

Per altra banda, la jesusenca i a la vegada portaveu de Junts al Parlament, Mònica Sales, mostrava la satisfacció per la visita i afirmava que “avui des de Junts a l’Ebre refermem el compromís amb el cos de Mossos d’Esquadra. Estem molt contentes per aquesta visita a la Comissaria de Tortosa, que ha servit per conèixer l’estructura territorial, la coordinació constant i per compartir diverses inquietuds i necessitats amb els diferents comandaments”.

Des de la sortida del Govern de Junts, el grup parlamentari ha intensificat els esforços per tal que els ciutadans continuïn sent el centre de les polítiques del país i segueixin rebent uns serveis públics de qualitat, en tots els àmbits. Aquest fet està provocant nombroses visites, sectorials i territorials, per parts dels diputats Junts per Catalunya als diferents òrgans de l’administració catalana per garantir, mantenir o fins i tot millorar els serveis que donin a la població catalana.

Visita de Junts a la comissaria dels Mossos de Tortosa

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -