14.3 C
Amposta

Mel Muria presenta la primera Mel de Flors a escala europea amb certificació PEFC

La mel, provinent de boscos sostenibles, també serà la primera a ser exportada en l'àmbit mundial

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Mel Muria, empresa dedicada al món de l’apicultura des de 1810, ha presentat aquest migdia en roda de premsa la seva darrera creació: Mel de Flors de boscos sostenibles amb certificat PEFC.

Es tracta de la primera mel provinent de boscos certificats en Gestió Forestal Sostenible d’Europa i la primera que serà exportada en l’àmbit mundial. Els apicultors de Mel Muria recol·lecten la Mel de Flors de les finques certificades PEFC, on es realitzen accions forestals controlades per afavorir l’ecosistema i la biodiversitat, respectant en tot moment la seva cadena de custòdia.

Fidel al seu compromís de producció responsable, Mel Muria ha dissenyat i creat un embalatge acord amb el producte totalment lliure de plàstics en tot el seu procés de producció, envasat i etiquetatge: tapa fabricada amb cartró PEFC; etiqueta amb paper certificat PEFC; paletització en capses de cartró ondulat amb certificació PEFC i pot de vidre reciclable.

L’acte ha comptat amb la presència de Josep Maria Vila d’Abadal, president de PEFC Catalunya, Juan Luis Abián, president de PEFC España i Rafael Muria, gerent de Mel Muria.

Segons Juan Luis Abián, president de PEFC España: “Gràcies a aquesta nova Mel de Flors que Mel Muria presenta avui, des de PEFC España i PEFC Europa hem hagut de crear un nou sistema d’auditoria per tal de controlar la traçabilitat d’aquest producte innovador. Mitjançant aquest procés, que a partir d’ara podrem utilitzar en altres àmbits del sector de la producció de mel, garantim que la procedència és de boscos totalment sostenibles”.

D’esquerra a dreta, Juan Luis Abián, Rafael Muria, Josep Maria Vila d’Abadal i Jordi Muria

La política empresarial de Mel Muria manté un fidel compromís social i mediambiental, per això duu a terme nombroses accions per mantenir la biodiversitat, més enllà de la cura de les abelles.

Per Rafael Muria, gerent de Mel Muria: “Com a empresa innovadora, estem molt contents de ser els primers a crear una mel pionera no sols a casa nostra, sinó a tot Europa. I com a empresa compromesa amb l’entorn i de consciència i filosofia ecològica, ja fa temps que estem aplicant tots els avenços que estan a les nostres mans per assolir la màxima sostenibilitat”.

Darrerament, l’empresa també ha creat una innovadora línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable, única a escala mundial. L’equip de Mel Muria també treballa per aconseguir el malbaratament zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes que siguin fàcilment reutilitzables i que no deixin residus al planeta.

Durant tots aquests anys s’ha transmès, de generació en generació, la seva visió empresarial basada en els valors i el respecte pel medi ambient. Muria persegueix promoure la pol·linització, protegir els recursos naturals i garantir el menor impacte ambiental al planeta.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -