14.3 C
Amposta

Mel Muria guanya una medalla d’or i dues de plata al premi internacional Biolmiel 2021

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tres de les varietats de la marca de mel ecològica Muria BIO de l’empresa del Perelló Mel Muria, dedicada al món de l’apicultura des de 1810, han estat guardonades a l’edició 2021 del Premi Internacional a la millor mel ecològica Biolmiel. Concretament, la varietat de Muntanya ha aconseguit alçar-se amb una medalla d’or a la categoria de Mels Poliflorals, mentre que les varietats d’Espígol i Taronger, de la categoria de Mels Monoflorals, han estat premiades amb dues medalles de plata.

Aquest nou reconeixement internacional, que ha celebrat l’entrega de premis de manera recent a Bolonya (Itàlia), consolida el lideratge de les mels ecològiques de Muria BIO arreu del món.

La 14a edició del premi internacional Biolmiel ha comptat amb la participació de 195 mels procedents de països com Grècia, Itàlia, Rumania, Sèrbia, Eslovàquia, Eslovènia o Espanya, entre d’altres.

Les medalles d’alta qualitat de la present edició van ser atorgades per un jurat internacional i més tard van ser confirmades una vegada elaborada l’anàlisi de les mostres de mel per a HMF i contingut d’aigua per part de l’institut d’investigació italià CREA de Bolonya.

Aquest certamen internacional del sector de l’apicultura orgànica, creat el 2008 pel CIBI (Consorci Biològic Italià) a partir de l’experiència del premi oleic BIOL, té com a objectius difondre la qualitat de la mel provinent de l’apicultura orgànica i la diseminació de coneixements específics sobre el tema; enfortir la relació entre l’apicultura i el desenvolupament sostenible; millorar les diferències relacionades amb la biodiversitat natural i els cultius; promocionar l’intercanvi i les innovacions tècniques entre els que s’ocupen de l’apicultura de qualitat i sensibilitzar al consumidor cap als productes agroalimentaris de la cultura mediterrània, en especial de la mel.

La política empresarial de Mel Muria manté un fidel compromís social i mediambiental, amb nombroses accions per mantenir la biodiversitat que van més enllà de tenir cura de les abelles. Recentment, ha presentat, de la mà de PEFC Catalunya i PEFC España, la primera Mel de Flors provinent de boscos certificats en Gestió Forestal Sostenible d’Europa i la primera que s’exporta en l’àmbit mundial.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -