14.3 C
Amposta

Masdenverge demana a Budó la variant de la T-344 i l’entrada de l’AP-7 a l’interior del Montsià

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha visitat aquest dijous diversos municipis ebrencs per a conèixer l’evolució dels diversos equipaments i infraestructures que formen part del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Durant la seua visita a Masdenverge, Budó ha visitat les obres d’adequació, dinamització i millora energètica de la zona esportiva. L’alcalde del municipi, René Gonel, ha dit que “el projecte està fet i les obres començaran enguany”, en dos o tres mesos “adequarem els vestidors del camp de futbol i es prepararà la instal·lació de les plaques solars que han d’abastir la zona poliesportiva”, afirma Gonel.

A banda d’això, l’ajuntament li ha volgut traslladar dues reclamacions importants com son la variant de la T-344, carretera que passa per l’interior del municipi, i la demanda de l’entrada a l’interior del Montsià de l’autopista AP-7. L’alcalde de Masdenverge, René Gonel, ha explicat que “fa més d’un mes va venir a visitar-nos Damià Calvet, conseller de Territori, i va comprometre’s a fer un estudi enguany per traçar aquesta variant”. Gonel diu que li van traslladar a la consellera Budó “la preocupació del municipi” en aquest tema, perquè “volem que s’agilitzi”. A més, l’alcalde ha avançat que en dos o tres mesos ja es posaran en marxa tres semàfors amb polsador.

La petició d’un accés a l’AP-7 a l’interior del Montsià és una demanda de tots els municipis de la comarca. Es tracta d’una vella reivindicació que ara torna al primer pla per tal de millorar les comunicacions, i especialment dels municipis de la plana interior. René Gonel ha afirmat que tenir una entrada i una sortida a l’autopista “ens aniria molt bé als pobles de l’interior del Montsià per fomentar el turisme i millorar el transport i la connectivitat”.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -