14.3 C
Amposta

Marta Martínez, codirectora del Festival Terra Roja: “Hem complert i sobrepassat els objectius que ens havíem marcat”

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Amb l’objectiu d’explorar els detalls i l’esperit que va impregnar el Festival Terra Roja, una iniciativa centrada en la reflexió sobre la ruralitat i la difusió del ric patrimoni cultural de la Terra Alta, la redacció d’Imagina Ràdio hem tingut l’oportunitat de parlar amb Marta Martínez, codirectora del festival Terra Roja, que va tenir lloc el passat cap de setmana a les localitats de Prat de Comte i Horta de Sant Joan.

Durant aquesta entrevista, explorarem les activitats destacades del festival, el paper de la comunitat local en la seva realització i l’impacte que esperen assolir en la seva missió de posar de manifest la singularitat i riquesa de la vida rural de la comarca.

Com vau viure el festival i quina valoració en feu?

El festival va constar de 3 dies amb les següents activitats:

  • divendres, encarat a un públic més tècnic, 1r Simposi del Patrimoni Natural de la Terra Alta i el PN dels Ports.
  • dissabte, per públic familiar i adult, activitats d’educació ambiental vivencial. Un anellament i un cens científic del riu. Tot a les Olles del Baubo, un espai per descobrir. Dissabte per la tarde taula de debat sobre la ruralitat, acompanyat de lectures dramatitzades i música en directe.
  • diumenge, creació comunitària, de circ i dansa, creada amb gent del poble i dirigit per 3 professionals del sector.

Valorem molt positivament la resposta. Les activitats es van omplir del tot, amb llista d’espera. I la valoració que vam rebre va ser també molt bona. Tothom va considerar la temàtica i activitats del festival com a molt necessàries per al territori.
Per part nostra, hem complert i sobrepassat els objectius que ens havíem marcat. Sobretot preteniem augmentar el coneixement i estima del patrimoni natural proper i generar espais de reflexió i pensament crític sobre el binomi humana-natura.

Quines aspectatives teniu de cara a properes edicions?

Per la propera edició, esperem poder ampliar les activitats i que arribin a més gent, a banda, de seguir fent comarca i lligams dintre dels pobles i el territori. Veiem que és un festival per la gent de la Terra Alta i zones limítrofes i voldríem que se’ns impliqués encara més gent.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -