14.3 C
Amposta

Maria Jesús Ardévol aposta per “donar continuïtat al projecte de transformació de la Fatarella”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde de la Fatarella, Francesc Blanch, i la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, dissabte passat, van donar suport a Maria Jesús Ardévol, en l’acte públic de presentació com a alcaldable d’Entesa per la Fatarella – Acord Municipal.

Blanch va fer un repàs de l’acció de govern portada a terme durant tota legislatura, i va anunciar que formarà part de la llista electoral per continuar treballant al costat de la candidata i la resta de companys.

Maria Jesús Ardévol, que comparteix govern municipal amb Blanch, va agrair-li el seu suport i confiança, i va destacar que el projecte de transformació de la Fatarella que estan implementant tindrà continuïtat.

A més va destacar que el gran repte que cal afrontar, al marge de la finalització de molts projectes ja engegats i algunes infraestructures inacabades, és el de la lluita contra el despoblament i l’envelliment de la població. “Això requereix crear iniciatives perquè la gent, sobre tot el jovent, es puguin instal·lar al poble i no haver de marxar fora, d’aquí que el nostre projecte es centri a fomentar la rehabilitació i creació d’habitatge, generar ocupació, millorar l’atenció i el benestar dels nostres conciutadans, i tenir bones comunicacions”.

La consellera Meritxell Serret es va mostrar “contenta i orgullosa de donar suport a Maria Jesús Ardévol i tot el seu equip per continuar empenyent cap a un futur de la Fatarella ple de dinamisme i d’il·lusió”.

Serret va afirmar que després de l’excel·lent gestió feta per Blanch des de l’alcaldia, Ardévol representa “l’energia renovada del projecte per continuar fent polítiques republicanes, fomentant el relleu generacional, dinamitzant l’economia local i fent de la Fatarella un dels pobles referents de la dinamització rural”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -