14.3 C
Amposta

Manel Masià sedueix a la secretaria de la funció pública per a les llistes municipals a Amposta

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

La llista electoral encalçalada per Manel Masià, Junts per Amposta, ha anunciat el fitxatge d’Annabel Marcos, actual Secretària General de Funció Pública de la Generalitat, per ser membre de la llista electoral. Marcos, “serà la persona encarregada d’enllaçar el govern de la ciutat amb les institucions nacionals”, segons exposa la candidatura. “Mai he estat regidora de la meua ciutat, i tinc ganes de ser-ho per servir a la meua gent”, ha afirmat Marcos de la seua part.

Marcos va liderar la transformació del partit a Amposta, quan ella era cap local amb Convergència Democràtica i “va anar a buscar a Manel Masià per encapçalar la transformació cap a Partit Demòcrata allà pel 2016”.

Llicenciada en Dret, té postgraus de Dret Urbanístic i de Dret d’Administració Local. Militant de Convergència Democràtica de Catalunya, ha estat la presidenta de la secció d’Amposta. De 2003 a 2010 ha estat gerent de la Societat Anònima Municipal de la Gestió d’Amposta. El 2011 va substituir en el seu escó Francesc Xavier Pallarès i Povill, elegit diputat a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2010, i fins al final de la legislatura fou secretària de la mesa de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya. Fou escollida diputada a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2012 per la província de Tarragona. Fins al final de la legislatura ha estat secretària de la mesa de la Comissió d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural del Parlament de Catalunya. A les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015 va formar part de la candidatura Junts pel Sí per la província de Tarragona.

Des de l’1 de març de 2016 fins al 3 d’Abril de 2018 ha estat directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, destituïda pel 155 per haver transportat urnes de l’1-O. Fa un mesos que es Secretària General de Funció Pública.

Per la seua banda, el cap de llista de Junts per Amposta, Manel Masià, assegura que el principal problema de la ciutat és “la generació de treball, però també la falta d’oportunitats i la marxa dels nostes joves”.

“Les polítiques porugues, la poca agilitat, la poca proactivitat, les subvencions per aspersió, pocs diners a moltes persones, típiques del govern d’ERC i d’Adam Tomàs com a responsable d’Empresa, han fet que Amposta estiga parada, està gelada, nosaltres, des de JuntsxAmposta volem trencar este gel. Volem dinamitzar la ciutat. Volem preparar i fer sòlida l’estructura empresarial i comercial d’Amposta”, assegura Masià.

Junts per Amposta proposa aprofitar AmpostaEmpresa, un ens ja creat, per aglutinar Fira, Mercat, Empreses, Polígons i Comerç. Amb la qual cosa s’aconseguiria “una Fira potent, en un altre palau firal. Polígons dinàmics i connectats en menys d’un any. Suport i acceleració a iniciatives emprenedores”, entre d’altres propostes.

Font: Aguaita

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -