14.3 C
Amposta

L’únic grup escolar confinat a les Terres de l’Ebre és de l’Escola Sant Miquel d’Ascó

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament d’Educació aquest dimecres dia 17 de març informa que només hi ha un grup escolar confinat a les Terres de l’Ebre d’un centre educatiu, concretament a l’Escola Sant Miquel d’Ascó, a la Ribera d’Ebre. De tota la comunitat educativa ebrenca hi ha 21 persones en quarantena de dos centres i durant els últims 10 dies s’han detectat en 3 centres 8 positius de Covid-19.

El Baix Ebre no té cap grup confinat, sí que hi ha una persona en quarantena de l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera de l’Ametlla de Mar i s’ha detectat tan sols un positiu durant els darrers deu dies, concretament a l’Institut Candelera, també de l’Ametlla de Mar.

La Ribera d’Ebre té un grup confinat que pertany a l’Escola Sant Miquel d’Ascó, on hi ha també 20 persones confinades i durant els darrers deu dies s’han detectat en aquesta escola un total de 6 positius. En aquesta comarca també s’ha detectat un positiu a l’Escola Oficial d’Idiomes de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre.

El Montsià i la Terra Alta no tenen centres afectats per la Covid-19. En aquestes dues comarques no hi ha cap grup escolar en quarantena, ni hi ha cap persona de cap centre confinada i tampoc s’han detectat positius de coronavirus durant els darrers deu dies.

Situació general a Catalunya

Els grups escolars confinats per covid-19 son 731, 49 més que en el darrer balanç, segons dades del Departament d’Educació. Representen l’1,02% dels aproximadament 72.000 grups. Hi ha 17.558 persones confinades, 1.184 més que en el darrer balanç: 16.635 alumnes (+1.135), 862 docents i personal d’administració i serveis (+46) i 61 de personal extern (+3). Els positius acumulats son 59.370, 197 més que en el balanç anterior. Es registren 1.557 positius als centres educatius els darrers deu dies. Hi ha tres centres tancats –un menys- a la Cerdanya, l’Alt Urgell i el Segrià, i representen el 0,06% del total. A més, hi ha 496 centres amb algun grup confinat, el 9,72% dels 5.104 centres. Els quatre centres tancats son l’escola Pere Sarret, de la ZER Baridà-Batllia, a Montellà i Martinet (Cerdanya); l’escola Francesc Xavier, a la Seu d’Urgell (Alt Urgell); i l’escola Plançó de Lleida (Segrià).

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -