14.3 C
Amposta

L’oposició de Santa Bàrbara lamenta que l’alcalde no assistís al ple on es va formalitzar la seua renúncia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El ple va iniciar-se amb la lectura d’una carta que el mateix alcalde va presentar en la qual exposava “la meva gestió al capdavant de l’ajuntament de Santa Bàrbara ha estat dirigida a tenir un poble millor, modern i on es pogués viure amb qualitat de vida… Darrerament per motius estrictament personals, no he pogut dedicar-me plenament a aquest càrrec que tanta dedicació comporta i personalment, no em sento a gust amb la situació que això genera, per tot això presento la renúncia al càrrec d’alcalde i la meva condició de regidor de la corporació. Vull agrair als treballadors i treballadores de l’ajuntament i a totes les persones que d’una forma o una altra hi han col·laborat durant aquests anys amb la meva professionalitat i dedicació, així com el recolzament ofert. Sóc conscient de l’enrenou que això pot generar, tant intern com externament, però tinc clar que si m’estimo el meu poble, és el millor que puc fer en aquests moments. Esperant haver estat a l’alçada de la responsabilitat en cada moment, de la durada del meu càrrec, em despedeixo pensant que és el moment de donar un pas al costat i deixar pas a la gent amb empenta, força i il·lusió per tirar endavant el nostre poble”. Després de llegir la carta de renúncia, la secretària de l’ajuntament Isabel Verge, va llegir la resposta de resolució i es va donar veu als diferents representants de l’oposició.

Isabel García del grup MAP va mostrar la seva sorpresa no només en la notícia sinó per la seva absència “no ens deixa de sorprendre la notícia però també el que ens sorprèn és que el Sr. Alcalde no estigui aquí, respectem la seva decisió però de cara els regidors i el poble hauria d’estar aquí”

En la mateixa línia la líder del PSC Eva Franch va lamentar la manera com s’havia produït “tinc bastant pena per la situació de la manera en què s’ha produït, respecto la decisió de l’alcalde però m’hagués agradat que hagués estat aquí per respecte al poble i als companys que hem estat durant cinc anys… Estic profundament apenada, em sap molt de mal”.

Joaquim Martí del PP se sumava a les valoracions del MAP i del PSC “no creiem que les formes hagin sigut les correctes… El nostre grup vol mostrar total respecte, a la decisió presa, si ha arribat a prendre aquesta decisió, segurament s’ho ha pensat molt… Però ens preguntem perquè no estava a gust; si amb el càrrec, amb els companys…i això és preocupant perquè si no estava agust vol dir que alguna cosa no esteve bé i els menys beneficiats era el poble de Santa Bàrbara” Martí va aprofitar la paraula per seguir recordant la importància d’apostar per un futur govern de tots i de totes, un govern fort, deixant de banda les sigles polítiques.

Manel Crespo d’ERC, actualment alcalde en funcions, també volia fer una valoració en la que exposava,  respectar la seva decisió “en ser companys de govern sabem pel que ha passat, agraïm el que ha fet pel poble i pel seu partit”.

Finalment Antonio Ollés de Junts X Santa Bàrbara va agrair les paraules de la resta de representants. Ollés clarificava que tal com s’informava la carta de renúncia “la renúncia, és per motius personals, no estigueu preocupats, no és per labor vostra, ni pel dia a dia de l’ajuntament és una persona que ha estat tretze anys, vuit de regidor i quatre anys i vuit mesos com alcalde… són temes personals pels quals no hem d’entrar, bastant difícil es fa haver d’arribar aquest extrem que els que hem viscut a prop d’ell hem vist que ha estat difícil i una decisió costosa, per tant respectem-la i encarem el futur… Avui Sr. Martí no és el moment de plantejar propostes del que s’ha de fer, els dies vinents en parlem però avui no és el dia”.

Font: La Plana Ràdio. Redacció – T. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -