14.3 C
Amposta

L’oli d’oliva verge extra Priordei 1789 guanya com a Millor Oli Gastronòmic al Concurs als Tasts dels Olis de les Terres de l’Ebre

El producte de l'empresa Agro Foods & Comerce de Margalef de Montsant és premiat pel seu sabor, olor, textura i qualitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’oli d’oliva verge extra Priordei 1789, produït per l’empresa Agro Foods & Comerce de Margalef de Montsant, ha estat reconegut com a Millor Oli Gastronòmic al 40è Concurs als Tasts dels Olis de les Terres de l’Ebre. El jurat, compost per sis experts en gastronomia, va avaluat l’oli en categories com sabor, olor, textura i qualitat, amb l’objectiu de destacar els olis destinats a la gastronomia i les taules dels restaurants.

Els membres del jurat, entre els quals es troben professionals de la cuina, propietaris de restaurants i experts en alimentació, van ser guiats pel president del jurat, Josep Maria Audí. El Priordei 1789 va destacar pel seu perfil organolèptic excepcional, obtenint així el reconeixement com a Millor Oli Gastronòmic del concurs.

A més d’aquest premi, l’oli guanyador també va ser guardonat amb el primer premi en la categoria al millor oli verge extra fora de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Terres de l’Ebre. El Priordei 1789 serà lliurat oficialment durant la vint-i-novena edició de la Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre, programada per al 11 i 12 de maig.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -