14.3 C
Amposta

L’Oficina Local d’Habitatge de Tortosa va rebre més de 5.500 consultes l’últim any i va tramitar 662 ajuts al lloguer

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Oficina Local de l’Habitatge de Tortosa va atendre durant l’any passat un total de 5.537 consultes en relació a les ajudes que presta este servei, en col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Del total de consultes, l’OLHT va tramitar 662 ajudes per al lloguer social i per al lloguer per a persones de més de 65 anys a la ciutat. Així mateix, també va tramitar 26 ajuts de la nova línia que va crear l’any passat l’Agència de l’Habitatge de Catalunya relacionada amb la covid-19. La rehabilitació interiors d’habitatges (6 expedients), la rehabilitació d’edificis unifamiliars o plurifamiliars (6 expedients) o l’avaluació tècnica per a la rehabilitació (4 expedients) van ser altres de les tramitacions fetes des de l’Oficina Local de l’Habitatge de Tortosa. 

Aquestes dades les ha donat a conèixer l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, en la presentació dels punts de l’ordre del dia del ple ordinari, previst per demà dilluns. El plenari té previst prorrogar el conveni de col·laboració existent entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Tortosa, per a la prestació dels serveis de l’oficina local d’habitatge i del programa de mediació per al lloguer social. 

La finalitat és poder tramitar els ajuts al lloguer per a les persones grans, assessorar i mediar en relació al deute hipotecari, tramitar les ajudes per a les prestacions econòmiques i d’especial urgència per a l’habitatge, assessorar i mediar en el lloguer social o tramitar els ajuts per a l’arranjament en interior d’habitatges per a persones grans. 

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -