14.3 C
Amposta

L’Oficina d’Habitatge de la Ribera atén 1.321 consultes  i 33 nous contractes de lloguer social el darrer any 

El nombre d’ajuts per al pagament del lloguer també  continua amb la tendència a l’alça dels darrers anys

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va aprovar ahir prorrogar els convenis de  col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya durant aquest 2023, la qual cosa permetrà  a l’ens comarcal mantenir l’Oficina Comarcal d’Habitatge i la Borsa de Mediació per al lloguer  social d’habitatges a la Ribera, facilitant així la gestió d’aquest servei als veïns dels pobles de la  comarca. Els tràmits es poden fer per internet, per telèfon i els interessats també poden dirigir-se a  la seu del Consell a Móra d’Ebre per rebre atenció presencial.  

De fet, durant l’any 2022, l’Oficina d’Habitatge de la Ribera ha atès 1.321 consultes, la majoria de  les quals han estat telefòniques (936). Amb tot, 205 es van fer presencialment i 180 via correu  electrònic. La majoria de les consultes han estat relacionades amb la Borsa de Mediació i la gestió  de contractes de lloguer (638), també amb els ajuts de lloguer (332) i ajuts a la rehabilitació (232).  

A més, l’any passat es van gestionar 33 nous contractes de lloguer, deu més que l’any anterior, i es  va fer el seguiment de 92 contractes vigents. El nombre d’ajuts per al pagament del lloguer també  continua amb la tendència a l’alça dels darrers anys: dels 203 ajuts econòmics gestionats des del  Consell l’any 2020, es va passar als 225 ajuts el 2021 i als 267 que es van tramitar l’any passat. A  més, des de l’oficina comarcal també s’han gestionat dos ajuts d’especial urgència, 42 sol·licituds  d’inscripció al registre de sol·licitants d’Habitatge de Protecció Social (HPO) i 7 renovacions de  contracte de lloguer d’HPO. 

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -