14.3 C
Amposta

Lo Sindicat d’Amposta ocupa prop de 200 persones i atén 328 empreses durant el 2023

Aquest increment en l'activitat del Sindicat ha proporcionat una major cobertura per a aquells que busquen feina i gestionen empreses, facilitant la seva participació en programes de formació i orientació laboral

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Durant l’any 2023, l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta ha aconseguit molt bons resultats, segons el balanç recentment presentat. Amb un total de 1.425 persones i 328 empreses ateses, així com 43 cursos i accions de capacitació que han format 410 persones, l’impacte d’aquesta àrea en la comunitat és innegable.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha destacat el creixement “extraordinari i exponencial” de Lo Sindicat, subratllant la seva consolidació com a punt de referència per a la col·laboració conjunta, també amb la Generalitat. Tomàs ha remarcat que l’àrea, que el 2015 només comptava amb quatre persones i un pressupost de menys de 200.000 euros, ha crescut fins a disposar de 17 professionals i un pressupost de 1,7 milions d’euros, permetent la implementació de polítiques d’ocupació i empreses de manera precisa i efectiva.

El regidor de Polítiques d’Ocupació i Empresa, Miquel Subirats, ha ressaltat el flux constant de persones i empreses que han acudit a les instal·lacions de Lo Sindicat des del seu trasllat fa dos anys. Aquest increment en l’activitat del Sindicat ha proporcionat una major cobertura per a aquells que busquen feina i gestionen empreses, facilitant la seva participació en programes de formació i orientació laboral.

Dels 1,7 milions d’euros gestionats en diversos programes, destaquen els èxits en l’atenció a un 32% més d’empreses que l’any anterior, així com l’increment del 15% en el nombre de persones ocupades. L’Àrea també ha orientat i acompanyat a 737 ciutadans, un 15% més que l’any anterior, i ha format més de 400 usuaris.

Així mateix, l’Àrea ha participat activament en diversos programes promoguts per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i l’Estat, gestionant un total de 1.730.000 euros. A més, ha col·laborat en l’establiment de noves empreses a la ciutat, facilitant la coordinació dels processos de selecció i la formació específica, impulsant el creixement econòmic local amb la implantació de negocis com Nath, McDonald’s o Burger King.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -