14.3 C
Amposta

“Lo Riu és Música” comença la seva temporada amb Domi Garcia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- El proper diumenge 12 de Maig comença el cicle “Lo riu és música” a bord de Lo Sirgador amb l’actuació de l’artista constantinenc, Domi Garcia. La data inicial era el 5 de maig, però per qüestions climatològiques s’ha mogut a aquest diumenge.

“Lo riu és música” està format per una sèrie de concerts que es fan tot navegant pel riu Ebre fins a l‘illa dels Bous a la posta de sol. Cada 15 dies, aproximadament, i en cap de setmana, oferiran actuacions d’artistes catalans i del territori amb diferents estils i formats. Tot i que podríem ampliar l’oferta, si convé, més endavant.

La intenció és que es converteixi en un cicle permanent i que Lo Sirgador esdevingui un aparador privilegiat de l’oferta musical al territori, atès que disposem d’un espai incomparable per a esdeveniments culturals i volem compartir-lo amb tothom.

Al llarg del cicle, podrem gaudir d’artistes del territori com Montse Castellà, Los Sirgadors o Arrels dels Ports, així com d’altres artistes catalans com Ivette Nadal, Frans Cusnipera o Damià Olivella. Així mateix, d’un repertori de balades, boleros i cançons catalanes de sempre amb la veu de Gonzalo Luna i de Martín Fernández, al piano.

Un any més, col·laborarem amb la Mostra de Jazz de Tortosa amb les actuacions del trio “Tarraco Jazz connection” i amb el saxofonista local, Ivan Benet. Al setembre, coincidint amb les dates del festival Eufònic, actuarà a bord la violinista electrònica, Núria Garcia. També ens acompanyarà el trio “Elles”, que l’any passat ens van captivar amb el seu concert.

A més, per tercer any consecutiu estarem a Amposta, a la Festa del Mercat a la Plaça, amb l’espectacle de Pili Cugat i Carlos Lupprian “La Danielle” que tant d’èxit ha tingut les anteriors edicions.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -