14.3 C
Amposta

Lo Pati estrena programació sota la premisa “Com afecta l’activitat humana a l’ecosistema que ens envolta?”

Es destaca la segona edició del cicle expositiu de 'La Façana de Lo Pati' que mostrarà el treball de sis artistes digitals que reflexionen sobre la vida a l'antropocè, l'època en que l'activitat humana ha començat a generar efectes massius en l'àmbit planetari

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El centre d’Arts de les Terres de l’Ebre, Lo Pati ha presentat la seva programació anual. Com afecta l’activitat humana a l’ecosistema que ens envolta és la pregunta que s’han fet els artistes a l’hora de preparar les exposicions que es podran veure durant l’any.

La fotògrafa Paula Artés, l’arquitecta Eva Franch i el projecte ‘Garba’ de Sara González de Ubieta, Marc Navarro i David Bestué han plantejat les seves obres posan el focus en el territori, el Delta de l’Ebre, el medi ambient i el Mediterrani.

El centre d’Art situat a Amposta ha inaugurat la seva programació amb la presentació de la instal·lació ‘Cosmic Eye‘ de l’artista Anaisa Franco. Aquesta és una peça trisdimensional de gairebé cinc metres de diàmetre que podreu veure, fins a l’abril, a la façana fluvial d’Amposta a l’alçada de la plaça del Poador. L’escultora i dissenyadora de carrera internacional ha estat seleccionada pel comissariat del festival XYZ d’intervencions artístiques en l’espai públic, que enguany arriba a la sisena edició.

Anaisa Franco 

La segona edició del cicle expositiu de La Façana de Lo Pati estarà comissariada per Pau Waelder i mostrarà el treball de sis artistes digitals que reflexionen sobre la vida a l’antropocè, un concepte que no defineix un període geològic pròpiament, sinó l’època en què l’activitat humana ha començat a generar efectes massius en l’àmbit planetari.

Lo Pati serà casa de diversos festivals fets a les Terres de l’Ebre com són el ‘mónFILMAT‘, Del 13 al 16 de juny, se celebrarà una nova edició del Festival internacional de cinema i paisatge. De l’11 al 14 de juliol, Lo Pati serà una de les seus d’Eufònic, el festival d’arts sonores, visuals i digital-performatives que se celebra a Terres de l’Ebre. El Centre i el Festival presentaran conjuntament una convocatòria d’artistes residents a Baladre, una exposició al Centre d’art i diverses instal·lacions artístiques al territori fruit de la residència. I finalment, del 21 al 24 de novembre tornarà Femme in Arts. El festival comissariat per Anna Zaera proposa diverses manifestacions artístiques per obrir un espai per al debat i la reflexió al voltant del fenomen de la violència contra les dones.

Podeu consultar la programació sencera a la pagina web del centre www.lopati.cat

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -