14.3 C
Amposta

Lo Pati es consolida com a un dels centres més dinàmics del festival d’Eufònic

El gruix principal d'activitats se celebraran del 25 al 28 d'agost, amb un programa que inclou set coproduccions entre Eufònic i Lo Pati

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de la primera edició del festival Eufònic —ara fa onze anys— que Lo Pati és una de les seus habituals d’Eufònic, el festival d’arts sonores, visuals i digital-performatives de les Terres de l’Ebre. Enguany, el centre d’art ampostí acollirà la instal·lació artística ‘Not a matter but It really matters’ que s’inaugurarà el dijous 25 d’agost a les 20:30 h i es podrà veure fins a l’11 de setembre. A partir d’eines domèstiques i tecnologies mundanes, l’artista, editora i activista japonesa-coreana Ryoko Akama proposa una instal·lació que parla de l’escalfor com a micro-matèria. L’exposició reflexiona sobre com la relació entre objectes i matèries vives influeix des d’un punt de vista ecològic en les nostres comunitats.

Del 25 al 28 d’agost, a Lo Sindicat de La Ràpita es podrà veure una de les altres propostes de Lo Pati. Es tracta del treball La Campana, d’Alfred Porres. Antigament, en temps de guerra, als pobles es fonien les campanes per a fer-ne armament. Aquesta intervenció artística reverteix aquest procés. La campana, feta amb l’assemblatge de casquets de llautó dels cartutxos de perdigons que fan servir els caçadors al Delta, ens remet al seu ús ancestral: la comunicació de defuncions, casaments, festes, perills o desgràcies.

D’altra banda, l’artista banyolina Irene Visa Twentysix casetes del Delta presentarà un treball que parteix de fotografies en blanc i negre de vint-i-sis casetes agrícoles dels arrossars del Delta de l’Ebre i que es donarà a conèixer dissabte 27 a les 11.30 h a Bosc de Ribera d’Amposta.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -