14.3 C
Amposta

Lluís Agut, exalcalde de Bot, presidirà dos anys el Consell Comarcal de la Terra Alta

El pacte del PSC, Movem i ERC estableix que els republicans presidiran l'ens comarcal l'altra meitat del mandat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El PSC, ERC i Movem revaliden l’acord de govern al Consell Comarcal de la Terra Alta. Els socialistes i republicans es repartiran la presidència. El regidor i exalcalde de Bot, Lluís Agut, serà president de l’ens comarcal en la primera meitat del mandat. Els republicans no han anunciat qui el rellevarà els dos últims anys. Els tres partits sumen un conseller més, onze, que en els anteriors comicis. Junts es queda a l’oposició amb vuit. El pacte “dona continuïtat al canvi de rumb i de dinàmiques” iniciat el 2019, segons defensen les tres formacions, tot i que ha costat més de tancar “pels diferents pactes locals que s’han produït als pobles” de la comarca, però asseguren que “han fet un esforç perquè la Terra Alta ho necessitava”.

El govern comarcal tindrà com a principals eixos d’actuació la millora del benestar social i de la sanitat, malgrat que moltes competències en aquest àmbit no corresponen al Consell; i també afrontar la manca d’habitatge, així com el foment de la transformació energètica i l’impuls a la governança territorial.

Des de l’experiència i el treball fet durant el darrer mandat, les tres formacions que integraran el govern s’han compromès a actuar de manera coordinada per fer accions que arribin a la gent. I sempre, tenint present que per fer avançar la comarca s’ha de treballar a partir d’allò que els uneix a l’hora d’afrontar els reptes i problemes que els són comuns; independentment de la idiosincràsia política de cada poble.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -