14.3 C
Amposta

Lliuren les claus de 65 pisos de protecció oficial a Amposta

El més vist

- Advertisement -
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha lliurat les claus d’una promoció de 65 pisos de lloguer amb protecció oficial a Amposta. Els habitatges formen part d’una promoció que Incasòl va adquirir a finals de l’any 2016 per tal d’atendre les demandes d’habitatge públic del municipi. Setze dels habitatges estan cedits a l’Ajuntament per atendre urgències socials del municipi. L’acte ha estat presidit pel conseller de Territori, Damià Calvet, i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. La promoció està situada al carrer de la República, números del 27 al 47. Els pisos tenen una superfície que va dels 57 metres quadrats als 89 metres quadrats i n’hi ha de dos i de tres dormitoris. Tots tenen una plaça d’aparcament vinculada a l’habitatge i alguns també tenen traster. El preu del lloguer mensual va dels 156 als 208 euros mensuals, segons les característiques i les dimensions de l’habitatge.
- Advertisement -

Les famílies que han rebut avui les claus per accedir-hi han hagut d’acreditar que estaven empadronades a Amposta, o a qualsevol municipi de la comarca del Montsià, que no superaven el límit de 5,5 vegades l’IRSC i que destinen l’habitatge a domicili habitual i permanent. Aquesta actuació de la Generalitat s’emmarca en una de les línies del Govern per afavorir l’accés a l’habitatge, incrementant el parc públic de lloguer arreu de Catalunya. Per optar als pisos d’aquesta promoció s’han rebut 94 sol·licituds i s’han lliurat, per sorteig, entre les 49 famílies que complien els requisits que establia la convocatòria.

“El Govern atén aquesta prioritat bàsica, que és la política de l’habitatge, també a les Terres de l’Ebre”, ha posat de relleu el conseller. Calvet ha remarcat que amb l’acte d’avui “culmina la feina” duta a terme conjuntament la Generalitat i l’Ajuntament per a desenvolupar la nova promoció d’habitatge. “Avui entreguem aquests habitatges a persones i famílies que els necessiten i que comencen els seus projectes de vida”, ha afirmat.

Font: ACN
Redacció J.V
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -