14.3 C
Amposta

Llaços liles a les Terres de l’Ebre per anunciar la vaga del 8 de març

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Gandesa i Ulldecona estan plenes de llaços liles. Aquesta ha estat l’acció que el comitè feminista del 8M ha fet aquest cap de setmana, per calentar motors de cara el Dia de la Dona Treballadora on hi ha prevista una vaga general. A aquestes poblacions “enllaçades”, cal sumar l’Ampolla, Tortosa o Alcanar, on aquestes darreres setmanes s’han deixat també llaços.

A banda de les accions, aquest dissabte hi havia convocada una assemblea no mixta a Tortosa, on s’ha discutit els preparatius, actes i protestes pel 8 de març.

Des del compte de Twitter, @Vagafeministaebre, dones del territori estan pujant vídeos a la xarxa on expliquen els motius per anar a la vaga i les raons per afegir-se. Les feministes destaquen que les dones, inverteixen encara el doble de temps més que els homes en la cura de la família i la casa. També està la bretxa salarial, que els sindicats denuncien que és del 34%. És a dir, a les dones se’ls hi paga un terç menys que als homes, sobretot pel que fa a treballs precaris.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -