14.3 C
Amposta

Llaços liles a les Terres de l’Ebre per reivindicar la vaga feminista del 8 de març

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dissabte, la Comissió Vaga Feminista de les Terres de l’Ebre ha iniciat mitjançant una penjada de llaços liles a Tortosa una campanya per sumar més dones a l’organització i adhesió de la vaga feminista que se celebrarà el pròxim 8 de març.

“Amb aquesta acció, la comissió hem reivindicat la necessitat de no oblidar ni un sol dia, que les dones continuem patint desigualtat de drets i oportunitats i suportant múltiples violències pel simple fet de ser dones”, declaren en un comunicat.

Amb aquesta primera acció volen promoure tenyir de lila els pobles i ciutats perquè el feminisme és una alternativa sistèmica davant les violències del capitalisme, el patriarcat, el racisme i la barbàrie del feixisme. És per això, per la necessitat d’acabar amb un sistema que oprimeix, humilia, agredeix, discrimina, assetja i mata a les dones, que s’està organitzant altre cop a escala mundial, una vaga pel pròxim 8 de març. Una vaga feminista general, social, de consum i de cures.

La Comissió Vaga Feminista de les Terres de l’Ebre, ja s’ha posat en marxa per organitzar-se al nostre territori, una assemblea horitzontal oberta a totes les dones feministes que hi vulguin participar. Per això conviden el pròxim 16 de gener a les 10.30h al Casal Popular Panxamplade Tortosa per seguir organitzant una vaga de totes i per a totes.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -