14.3 C
Amposta

Dayana Santiago repetirà com a alcaldable de la CUP Deltebre

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Després de mostrar, durant tot el mes de gener, les persones de la futura llista electoral per a les properes eleccions municipals, la CUP Deltebre va desvetllar el passat divendres, quin serà l’ordre definitiu. Així, Dayana Santiago repetirà com a cap de llista tot i que, tal i com ella mateixa va anunciar, «el projecte CUP va molt més enllà d’una persona, va molt més enllà d’anar la número 1 o la 17 o no anar a la llista. Som una assemblea on totes i tots som caps de llista i on estem amb el mateix dret a decidir, opinar, votar i proposar».

A l’acte, que va començar més tard del previst per tal de poder assistir a les diferents concentracions en suport als presos i preses polítiques que havien estat traslladades a Madrid el mateix dia, Jordan Turón va anar desvetllant l’ordre al so de les «claus que ens obriran la institució des d’on serem, amb una #NovaMirada, la vostra veu».

Dayana Santiago va destacar que «ens presentem per a l’Alcaldia de Deltebre on totes serem alcaldes i alcaldesses i, tinguem la representació que tinguem, totes serem clau, totes serem dins l’Ajuntament per aportar una #NovaMirada, tan aquelles que anem a la llista com aquelles que no hi van».

Carme Abril, que va fer un rapàs de la feina feta a l’Ajuntament els darrers 4 anys, va recordar que «amb una sola representant hem fet una oposició constructiva que ha aportat beneficis per al poble» i que «les que som dalt de l’escenari som gent normal, gent treballadora i honesta, com vatros, que sou el motor real del poble, la seua gent».

A l’acte va participar Maria Rovira, regidora de la CUP Capgirem Barcelona, qui va recordar a l’exiliada Anna Gabriel tot assegurant que «ella, avui, segur que hauria estat a Deltebre amb el municipalisme més combatiu amb l’anhel de conquerir la independència per canviar-ho tot, des de baix, des de cada poble i ciutat».

La nota musical la va aportar en Daniel Saez que va compondre una peça especialment per aquest dia titulada «Les Claus».

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -