14.3 C
Amposta

L’Institut Escola del Perelló detecta el 42% dels casos de Covid-19 dels centres educatius ebrencs

Els centres de les Terres de l'Ebre registren 98 positius, 41 dels quals s'han detectat a l'Institut Escola del Perelló

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament d’Educació ha informat que actualment a les Terres de l’Ebre no hi ha cap centre educatiu que tingui grups confinats. Malgrat això, sí que hi ha 359 persones en quarantena i els darrers deu dies s’han registrat un total de 98 positius, el 42% dels quals, és a dir, 41 casos s’han detectat a l’Institut Escola del Perelló.

A continuació podeu comprovar les dades actuals per comarques:

Ribera d’Ebre

A la Ribera d’Ebre hi ha quatre persones confinades en quatre centres i s’han detectat quatre positius els darrers deu dies als mateixos centres, aquest son l’Escola Sant Miquel d’Ascó, l’Escola i l’Institut de Flix i l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre.

Terra Alta

A la Terra Alta s’han detectat tres positius els darrers deu dies en dos centres, a l’Escola i l’Institut de Gandesa, on també hi ha tres persones en quarantena.

Baix Ebre

El Baix Ebre és la comarca més afectada amb 232 persones confinades en dotze centres i s’han detectat els darrers deu dies un total de 57 positius, el 72% (41 casos) son de l’Institut Escola del Perelló.

Montsià

El Montsià suma els darrers deu dies 34 positius en setze centres i hi ha 120 persones confinades en els mateixos centres educatius.

Redacció – V. Ll.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -