14.3 C
Amposta

L’Institut de Tecnificació d’Amposta amplia l’oferta formativa

El centre, referent a Terres de l’Ebre en ensenyaments esportius, posa en marxa el Batxillerat combinat amb els títols de Tècnic en Salvament i Socorrisme, i de Futbol

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Institut de Tecnificació d’Amposta (ITEC) continua la seua aposta per liderar una oferta única a les Terres de l’Ebre en l’àmbit de l’esport. El curs vinent 2023/24 estrena un nou Batxillerat esportiu combinat amb cicles formatius que permetrà a l’alumnat inscrit obtenir en tres anys el títol de Batxillerat i la titulació de Tècnic en Salvament i Socorrisme, o de Tècnic en Futbol.

El pla d’estudis optimitza l’itinerari formatiu de manera que en un període de tres anys, els estudiants matriculats podran aconseguir el títol de Batxillerat, que els permetrà continuar estudis universitaris, i també el títol de Tècnic esportiu en Salvament i Socorrisme, o bé en Futbol, amb els quals ja podran exercir professionalment. Avui no hi ha cap oferta d’aquestes característiques en cap altre centre educatiu de les comarques de l’Ebre.

D’altra banda, l’ITEC consolida la seua oferta formativa en cicles formatius en ensenyaments esportius, que capaciten els estudiants per exercir professionalment la modalitat i especialitat esportiva cursada. Les titulacions són de tècnic esportiu de Futbol, de Salvament i Socorrisme, d’Esgrima i d’Atletisme.

L’institut ebrenc també ofereix un cicle formatiu de grau mitjà de Guia en el medi natural i de temps de lleure, un de superior en Ensenyament i animació socioesportiva.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -