14.3 C
Amposta

L’Institut de Deltebre es converteix en un centre lliure de mòbils

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La comissió de convivència de l’Institut de Deltebre és l’encarregada d’analitzar i promoure la convivència de tota la comunitat educativa. L’enquesta de benestar emocional realitzada pel Departament d’Educació l’any 2022 va posar de manifest que un 49,8% del seu alumnat passava més de 5 hores diàries al mòbil entre setmana, dada que estava per sobre de la mitjana de Catalunya i de les Terres de l’Ebre.

A més a més, era una evidència que, tot i que la Normativa d’Organització i Funcionament de Centre prohibeix l’ús del mòbil al centre escolar, cada vegada s’estava incomplint més i més. La comissió va creure que s’havien de buscar solucions per revertir aquesta situació, ja que parteixen de la premissa que volen que el centre sigui un espai que preserva la intimitat de l’alumnat i el professorat, que l’alumnat tingui una atenció més plena a les aules i educar en l’ús racional del mòbil.

Així doncs, el passat 30 de juny el claustre de l’Institut de Deltebre va donar suport a la mesura d’esdevenir institut lliure de mòbils, proposada per la comissió de convivència del centre i va ser aprovada pel Consell Escolar.

Per poder esdevenir centre lliure de mòbils s’han equipat totes les aules en caixes de seguretat per a mòbils. Tot i això, desitgen que l’alumnat i les famílies col·laborin en no portar el mòbil a l’institut. S’ha previst que l’alumnat que tingui un problema mèdic que requereixi tenir el dispositiu mòbil a prop pugui disposar d’aquest.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -