14.3 C
Amposta

L’INCASÒL ven més de 41.000 m2 dels termes de Tortosa i l’Aldea a l’empresa Florette

Florette preveu una inversió inicial de 13 milions d’euros i preveu la creació de 200 llocs de treball directes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha venut set parcel·les del sector Catalunya Sud de Tortosa i l’Aldea (Baix Ebre) a l’empresa Florette. Els terrenys tenen una superfície global de 41.296 m2 i un preu de venda d’1.098.500 euros.

Florette ha triat el polígon Catalunya Sud per desenvolupar el seu nou projecte d’expansió, que es farà en dues fases, i suposarà una inversió inicial de 13 milions d’euros i la creació de 200 nous llocs de treball directes. En la seva primera fase preveu construir-hi una nau de 5.000 m2 que permetria una primera ampliació del seu negoci, per culminar-lo amb una altra edificació de 6.000 m2 més en una fase posterior.

Florette neix fa més de 30 anys a Navarra i avui és una de les empreses líders en el sector de la producció i distribució de productes frescos i saludables, amb més de 14.000 punts de venda i presència a 13.000 restaurants.

El sector industrial Catalunya Sud està situat a cavall dels municipis de Tortosa i l’Aldea, a tocar la sortida de Tortosa de l’AP7, en un tram lliure de peatge. L’actuació té una superfície total de 136 hectàrees de les quals 82,6 hectàrees corresponen a l’àmbit de Tortosa i les altres 53,4 hectàrees a l’Aldea. Actualment, l’INCASÒL té 5 parcel·les disponibles en aquest sector destinades a indústria aïllada.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -