14.3 C
Amposta

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta celebra una jornada sobre el Parkinson

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Organitzada pel Servei de Neurologia de l’HTVC amb el suport de l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, el dijous 12 de desembre, a l’Aula Doctor Ferran de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta s’han aplegat al voltant de quaranta persones, entre professionals de l’àmbit sanitari i pacients,per a participar en una Jornada sobre la malaltia de Parkinson.

L’obertura de la Jornada ha anat a càrrec de Maria José Rallo, directora de centre de l’HTVC, i de Joan Josep Baiges, cap del Servei de Neurologia de l’Hospital. Tot seguit, Pepa Martin Barceló, presidenta de l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, ha parlat del paper de l’Associació a les nostres terres.

A continuació hi han intervingut la neuròloga Sonia Escalante, adjunta del Servei de Neurologia de l’HTVC,que ha parlat sobre l’actualització en la malaltia del Parkinson, i Dídac Carles Pérez, graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, que ha explicat la importància de l’exercici físic en aquesta malaltia.

Finalment, hi ha tingut lloc una taula rodona en què han participat Pepa Martin Barceló, Dídac Carles Pérez; i els neuròlegs de l’HTVC, Joan Josep Baiges, Josep Zaragoza i Sonia Escalante, que també hi ha pronunciat les paraules de cloenda.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -