14.3 C
Amposta

L’Hospital Comarcal d’Amposta organitza la 2a Jornada d’actualització mèdica del Montsià

L'objectiu és apropar l'atenció primària tant a l'Hospital Comarcal d'Amposta com a l'Hospital de la Santa Creu de Jesús i permetre una continuïtat assistencial del pacient

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els departaments de Medicina Interna, Cardiologia i Nefrologia de l’HCA i de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús respectivament, organitzen aquest dimecres dia 29 de maig, per la tarde, al saló d’actes del Museu de les Terres de l’Ebre, la segona jornada d’Actualització Mèdica del Montsià, dirigida a professionals de l’atenció primària i dels esmentats hospitals.

L’objectiu és apropar l’atenció primària tant a l’Hospital Comarcal d’Amposta com a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús i permetre una continuïtat assistencial del pacient, tant en l’àmbit d’urgències, com en l’hospitalització, intentant assegurar una línia de comunicació que permeti una conciliació en el tractament i els diagnòstics, un cop donada d’alta la persona atesa i, conseqüentment, millorar l’atenció sanitària del ciutadà.

Aquestes jornades serveixen per facilitar una interacció presencial i directa amb els i les diferents responsables de la salut del territori. En aquestes jornades intervindran la Dra. Meriem Allali, la Dra. Elisa Rodado i el Dr. Pablo Repetto del servei de Medicina Interna de l’HCA, la Cardiòloga del mateix centre hospitalari, Melisa Secchi i la nefròloga de l’hospital de la Santa Creu de Jesús, Teresa Compte.

Durant la jornada, a la qual assistiran prop d’una cinquantena de professionals de la sanitat, es tractaran temes com l’actualització en la cardiologia, el circuit assistencial Hospital – Primària en IC i la guia de la malaltia renal crònica en l’atenció primària.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -