14.3 C
Amposta

L’exdelegat del Govern, Xavier Pallarés, nou director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre

El Consell Executiu de l'organisme ratificarà el nomenament

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’exdelegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, ha estat nomenat nou director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece). El consell rector de l’Idece ha aprovat aquest divendres el seu nomenament en la reunió presidida pel conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró. El nou director substitueix a Albert Salvadó.

El Consell Executiu de l’organisme ratificarà el seu nomenament. Pallarés ha estat delegat del Govern des del 2011 i fins aquest mes de juny. Durant aquest període ja ha format part del consell rector de l’Idece i ha presidit diverses institucions, com el Consorci d’Iniciatives de la Terra Alta i el Consorci de museïtzació dels Espais de la Batalla de l’Ebre (Comebe).

El nou director de l’Idece, Xavier Pallarés, va néixer a Arnes (Terra Alta) el 1964. Ha estat diputat al Parlament de Catalunya entre els anys 2006 i 2011. Prèviament, va ser president del Consell Comarcal de la Terra Alta entre 1999 i 2006 i alcalde d’Arnes gairebé 23 anys (1995-2017).

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -