14.3 C
Amposta

L’exalcaldessa d’Aldover, Tere Forés, podria encapçalar la llista del PSC a les municipals

Tere Forés: "La gent em demana que em presenti a les eleccions municipals del maig"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tere Forés, exalcaldessa d’Aldover, molt probablement, encapçalarà la candidatura del PSC a les eleccions municipals del mes de maig. Segons ha explicat, “és una decisió que estic valorant perquè som molts els que pensem que Aldover no funciona. Estic preparada, tinc molta il·lusió i amb experiència contrastada, que fa que la gent m’empenyi a liderar el poble, després de constatar que Aldover ha anat a menys amb el govern d’ERC”.

Forés afirma que “fa pena veure com està Aldover, em preocupa molt el futur del nostre poble, perquè vull que els nostres fills i filles s’hi puguin guanyar la vida i no acabin marxant. Estem perdent pistonada, no hi ha il·lusió, per això cal redreçar l’actual situació a la qual ens han portat”. L’actual govern d’ERC, segons l’exalcaldessa, “va entrar prometent transparència i que volien construir Aldover, doncs bé la senyora Pegueroles no va tardar ni un any en intentar destruir Aldover actuant d’esquena al poble facilitant la implantació d’una planta de fems sòlids. La mobilització popular va impedir que acabes malmetent el poble perquè era hipotecar el futur de les doverenques i doverencs. Era enterrar-nos en la misèria dels fems, i això cal recordar-ho perquè no torni a succeir”.

La possible candidata del PSC està disposada a fer el pas, per això des del partit estan obrint un període d’escoltar a la gent i saber les seues necessitats i inquietuds. Forés vol sumar esforços en benefici de tothom, amb una major transparència en la gestió dels recursos municipals, orientada a organitzar i acumular la força de la societat doverenca. “Un projecte en comú que sorgeix per recollir i donar resposta a les necessitats de tothom”, explica.

Segons l’exalcaldessa, “s’ha de recuperar aquell sector de la població que no està disposat a deixar passar el temps sense fer res. A tota aquella gent que diu prou de l’immobilisme i què reclama una alternativa a l’actual desgovern que hi ha al poble”.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -