14.3 C
Amposta

L’estudi del nou videojoc per a PlayStation contracta a un productor musical de la Terra Alta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Jonh Knows, productor musical de Batea, en el marc del VAG Experience va tancar un acord amb Pentagonal Studio per produir els efectes especials de so del videojoc Syzygy, el joc que s’està desenvolupant a través del programa de PlayStation Talents.

Janire Iparraguire i Edgar Acosta, membres de l’equip de desenvolupadors del joc SiZyYi i John Knows, es van conèixer durant els tallers que es van impartir el 4 i 5 d’octubre en el transcurs del VAG Experience, l’esdeveniment cultural i artístic sobre el món dels videojocs que va finalitzar amb una excel·lent crítica per part de participants, invitats, públic assistent i els organismes públics i privats implicats.

El VAG Experience, que es va inaugurar el 4 d’octubre, van assistir dues-centes persones i va comptar amb la presència del Conseller d’Empresa i Ocupació, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani Lesfar qui va recalcar la importància de crear i donar suport a projectes innovadors com el VAG que busquen impulsar i dinamitzar el territori.

La Game Jam (enfocada a la creació de conceptes de videojocs) i organitzada per ENTI (l’Escola de Noves Tecnologies Interactives de la Universitat de Barcelona) va tenir un aforament ple de trenta-cinc persones. Òscar Garcia, Coordinador d’Estudis d’ENTI, va assenyalar que aquesta primera Game Jam realitzada a les Terres de l’Ebre ha estat una de les millors Game Jam que havia realitzat en molt de temps, a causa de l’energia, passió i talent de tots els participants i que havia superat totes les expectatives de participació que ENTI tenia.

En el conjunt de les activitats programades durant el 4 i 5 d’octubre, el VAG Experience va aglutinar, a Amposta, un total d’un miler d’assistents, no només de les Terres de l’Ebre, sinó també de la resta de Catalunya i ja ha assentat tot un precedent i referent dins de la indústria dels videojocs per aportar un altre punt de vista diferent sobre aquesta indústria.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -