14.3 C
Amposta

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa presenta l’exposició de ceràmica “Simetries al torn” fins al 4 d’octubre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa presenta fins al 4 d’octubre l’exposició de ceràmica “Simetries al torn”. Peces i esmalts de baixa temperatura, cristal·litzacions, peces de gres d’alta temperatura o obres amb sigil·lats i coccions amb fums. Totes les propostes (prop de 80) les han elaborat alumnes del Taller de ceràmica d’aquest centre d’ensenyament artístic.

En el marc de l’exposició “Simetries”, l’Escola ha ideat una proposta educativa sota el títol “Se fa saber”, una activitat que vol posar en valor la creació de múltiples relats a partir d’una mateixa proposta artística i cultural. “Se fa saber” tindrà lloc els dies 21 i 28 de setembre de 9.30 a 12h i de 17.30h a 20h. L’activitat és gratuïta i les persones interessades s’hi poden inscriure a través del mail escolaartcultura@dipta.cat o del telèfon 977 44 41 63.

L’ Escola per l’Art i la Cultura té entre els seus objectius fer arribar la formació artística i cultural a totes les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, mantenint l’essència de l’Escola d’Art a Tortosa i del Taller d’Art de Valls. Per això, a més de les dues seus permanents a Tortosa i Valls, la nova Escola ja disposa de subseus en una trentena de municipis.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -