14.3 C
Amposta

L’Escola de Música municipal de Deltebre compta amb més de 75 alumnes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat del tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, de la regidora d’Equipaments i Actes, Carme Franch, i de la directora de l’escola, Margarita del Barrio, han visitat aquest dijous les instal·lacions de l’escola de música municipal “Espiga d’Or” en motiu de l’inici del curs escolar, el segon que es realitza a l’escola municipal amb gestió directa per part de l’entitat.

A hores d’ara el centre compta amb més de 75 alumnes matriculats que estan distribuïts en diferents cursos, estructurats en quatre eixos: llenguatge musical i solfeig, coral, classes individuals dels instruments i agrupacions. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat el fet que “Deltebre disposi d’una escola municipal de música de primer nivell que permeti, per una banda, generar valor afegit a l’alumnat i, per altra banda, enfortir i impulsar la cultura al nostre municipi a través de l’ensenyament musical”.

La visita a l’escola també ha servit per formalitzar el conveni de col·laboració amb l’entitat Espiga d’Or, tant pel que fa a la pròpia gestió de l’escola com també per donar cobertura a les actuacions que l’entitat realitza al municipi al llarg de l’any. En total, l’entitat rebrà enguany més de 40.000€ per complir aquesta doble funció, si es té en compte la subvenció rebuda per part de la Diputació de Tarragona i la prevista per part de l’ens comarcal del Baix Ebre.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -