14.3 C
Amposta

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa enceta el curs amb una vintena de cursos monogràfics i especialitzats

Com dibuixar el so, Fotografia de carrer o Iniciació a la il·lustració són només algunes de les propostes que inclou el programa de l’escola per aquest primer trimestre. El període de matrícula ja és obert

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa enceta un nou curs amb l’ampliació de la seva oferta formativa a nivell d’especialització i professionalització. El centre impartirà més d’una vintena de tallers monogràfics i cursos especialitzats d’art, cultura i conservació, a més del Cicle de Formació de Grau Superior (CFGS) de Modelisme i Matriceria Ceràmica, impulsat conjuntament amb l’Institut de l’Ebre des de l’any 2019.

El període de matrícula ja és obert. Als nous alumnes de l’escola se’ls atendrà amb cita prèvia (hauran de trucar al 977 44 41 63 o enviar un mail a l’adreça eadtortosa@dipta.cat) Els alumnes que ja hagin cursat anteriorment algun monogràfic i/o cicle podran formalitzar la matrícula des de casa (via telefònica o correu electrònic).

El programa del curs 2020-21 s’emmiralla en la cultura visual actual i ofereix un ampli ventall de monogràfics teòrics i pràctics de belles arts, arts visuals i digitals, conservació i restauració i cultura, que responen a inquietuds, necessitats i motivacions del present. Les propostes formatives tindran diferents durades i formats presencials, semi-presencials i online. El centre està preparat per començar el curs amb les màximes mesures d’higiene i distància davant la COVID-19.

Cicle Formatiu de Grau Superior en Modelisme i Matriceria Ceràmica

L’Escola d’Art de Tortosa ofereix des del 2019 el Cicle Formatiu de Grau Superior en Modelisme i Matriceria Ceràmica perfil per a la indústria alimentària. Aquest cicle, únic a Catalunya en aquesta especialitat, és de titularitat del Departament d’Educació i es duu a terme tant a les instal·lacions de l’Institut de l’Ebre com al centre d’educació artística de la Diputació a Tortosa.

Un centre de referència a la demarcació

Amb més de 65 anys d’història, l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ofereix una programació estable i formació professionalitzadora, sensibilitzadora i oficial, a més de ser un agent dinamitzador d’art cultural a la demarcació. En aquest sentit, el diputat de Centres d’Ensenyament de la Diputació de Tarragona, Jordi Cartanyà, ha manifestat que “la Diputació aposta per apropar les diferents disciplines artístiques entre la ciutadania, i l’Escola d’Art de Tortosa n’és un bon exemple a través de la seva extensa i variada oferta formativa”, una oferta que, tal com ha apuntat “fomenta l’esperit crític, la innovació i el treball”. D’altra banda, i en relació al Cicle Formatiu de Grau Superior en Modelisme i Matriceria Ceràmica, Cartanyà ha destacat que “és una bona oportunitat perquè les persones amb vocació artística puguin transformar aquesta vocació en professió”.

L’Escola d’Art de Tortosa es dirigeix a un públic plural: alumnat, docents, artistes, professionals de l’art, cultura i el patrimoni, indústria cultural, ajuntaments i entitats amb inquietuds per aprendre i per fomentar la crítica i la innovació.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -