14.3 C
Amposta

L’escola bressol l’Hortet de Deltebre ampliarà les seves instal·lacions per acollir a més xiquets i xiquetes

Amb aquestes actuacions, l'escola bressol l’Hortet passarà de tenir 111 places vigents a oferir-ne 169

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Durant el proper curs escolar 2024/2025, l’escola bressol l’Hortet de Deltebre experimentarà una significativa ampliació de les seves instal·lacions per poder acollir a un major nombre de xiquets i xiquetes. Gràcies a les obres d’ampliació impulsades per l’Ajuntament de Deltebre, s’incrementarà la capacitat de l’escola per donar resposta a la creixent demanda del servei d’educació infantil.

Les obres, que es duran a terme durant les properes setmanes, consistiran en l’expansió del nombre d’aules i espais disponibles, així com en la reforma de les instal·lacions existents per adaptar-les a les necessitats dels més petits i les seves famílies. Aquesta actuació respon tant a l’augment de la demanda com a la necessitat d’adequar l’equipament a les exigències de la gratuïtat de les places I2.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que aquesta ampliació permetrà satisfer la futura demanda generada per l’inici de la gratuïtat de les places I2, a més de proporcionar un entorn òptim per al desenvolupament i el benestar dels més petits. L’Ajuntament invertirà aproximadament 565.000 € en aquestes obres, amb el suport d’una subvenció de la Generalitat de Catalunya que cobreix aproximadament el 85% del cost total.

Amb aquestes actuacions, l’escola bressol l’Hortet passarà de tenir 111 places vigents a oferir-ne 169, contribuint a garantir l’accessibilitat del servei educatiu a tots els veïns i veïnes del municipi. A més de l’ampliació i reforma d’espais, les obres també inclouran la creació d’una zona de cautxú als patis exteriors, la instal·lació de tendals de cobriment i la plantació d’arbrat, amb l’objectiu de crear un entorn segur i agradable per als més petits.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -