14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre registren 14 altes hospitalàries per coronavirus des de l’inici

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre ha comptabilitzat les altes hospitalàries, i en aquests moments les Terres de l’Ebre registren 14 altes, 7 de les quals es van donar en un sol dia, concretament el divendres 3 d’abril. Les primeres quatre altes van ser donades abans del 29 de març i aquestes persones van haver de seguir la recuperació des del seu domicili amb seguiment per part de l’equip d’Atenció Primària. Dues altes més es van donar el dilluns, 30 de març, i una altra va ser donada l’1 d’abril. Les set últimes es van donar el divendres 3 d’abril.

El Verge de la Cinta és el que té més pacients amb coronavirus, ja que és l’hospital de referència per als pacients crítics, semicrítics i aguts d’alta i mitjana complexitat. Per això, va incrementar la seua capacitat de llits per atendre aquesta tipologia de pacients i s’hi van traslladar, entre altres, respiradors d’altres centres per tal de concentrar-ne l’assistència.

A la Clínica Terres de l’Ebre (CTE) i a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre (HCME) es van definir dos circuits per tal de separar les persones amb sospita de coronavirus de les que no en tenen. Igualment s’atenen urgències recomanant que els casos de sospita de coronavirus es dirigeixin a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, des del divendres, 27 de març, pot atendre casos de coronavirus de baixa complexitat. L’HCME seguirà atenent tota mena d’urgència i derivarà a l’HTVC els pacients que no compleixin criteris d’intermedi.

L’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA) pot assumir l’atenció intermèdia casos de coronavirus aguts i de baixa complexitat. L’HCA seguirà atenent tota mena d’urgència i derivarà a l’HTVC els pacients que no compleixin criteris d’intermedi.

L’Hospital de la Santa Creu (HSC) pot assumir l’atenció intermèdia per a casos de coronavirus de qualsevol edat, tot i que prioritàriament gent gran fràgil. Es continuarà realitzant com és habitual el tractament d’hemodiàlisi amb mesures de precaució en aïllament dels casos positius i de sospita.

De moment, les Terres de l’Ebre han registrat 118 casos positius de coronavirus, 34 es troben hospitalitzats i 9 es troben a l’UCI. La Regió Sanitària Terres de l’Ebre ha registrat 9 morts i 14 altes hospitalàries.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -