14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre potenciaran el seu turisme gastronòmic

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
ACN Tarragona.- L’Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre s’ha presentat aquest divendres com un agent que vol potenciar el turisme de qualitat al territori. En un acte a la seu de la l’Associació d’Hostaleria de Tarragona, l’entitat que l’empara, els empresaris ebrencs han posat en valor les seves fortaleses, com la natura i la gastronomia, i han afirmat que ja compten amb 90 establiments adherits. El president serà el consultor Lluís Maldonado, que comptarà amb empresaris del sector turístic a la junta directiva, amb un vicepresident per cadascuna de les quatre comarques representades.
Les quatre vicepresidències recauran en Albert Guzmán, en representació del Montsià; Montse Callau pel Baix Ebre, Josep Montoya per la Terra Alta i Marc Gaixet per la Ribera d’Ebre. Maldonado ha assenyalat que els primers objectius seran incrementar el nombre d’associats per poder fer més força en la defensa dels interessos dels empresaris del sector, així com organitzar activitats per promoure l’entitat i el producte que ofereixen, a més d’unir sinèrgies en la promoció amb l’administració, com ara el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre. El nou president ha posat en valor que el territori compta amb tres restaurants amb estrella Michelin i ha situat la gastronomia com un dels puntals de l’oferta turística
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

El Parc Natural dels Ports capta en directe el naixement del primer pollet d’àguila calçada

Una emissió en directe des del Parc Natural dels Ports va captar el dimecres 3 de juny a les 8.50 h el naixement del...

La piscina municipal i els pavellons esportius de la Ràpita reobren al públic el dilluns 8 de juny

Els equipaments esportius de la Ràpita tornen a obrir al públic a partir d'aquest dilluns 8 de juny, quan entrarà en vigor de la...

Agricultura publica les bases dels ajuts a les explotacions afectades pels temporals Gloria i Dana

El Departament d'Agricultura ha publicat aquest dijous, al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), l'Ordre per la qual s'aprova les bases reguladores dels ajuts...

Una estudiant d’Educació treballa amb el Centre de la Jota de les Terres de l’Ebre pel seu TFG

Als estudiants els ha arribat el moment de presentar el Treball de Fi de Grau i de Fi de Màster, un pas necessari per...

El sector pesquer de les Terres de l’Ebre perd més de 2 milions d’euros durant el confinament

En el context del brot de malaltia de coronavirus COVID19, una part important de l’activitat extractiva pesquera a Catalunya s’ha vist aturada per causes...
- Anunci -
- Anunci -