EbreNotícies

Les Terres de l’Ebre pateixen constants canvis bruscos de temperatura

Aquest febrer s'ha registrat gairebé temperatures de rècord, que han sigut força superiors als 20ºC

Els termòmetres sembla que s’estan tornant bojos aquest febrer. Hi ha dies on les temperatures superen àmpliament els 20 graus i altres on en prou feines arriben als 15. A més, hi ha molts dies on les temperatures mínimes i màximes tenen una diferència de gairebé 20 graus. Uns canvis bruscos que fan que no se sàpiga si estem a la primavera o a l’hivern.

L’ambient primaveral va treure el cap aquest diumenge. A les comarques ebrenques es van superar els 20 graus en molts indrets. Valors més normals del mes de maig que no pas del febrer. Avui serà un dia bastant similar a ahir: al migdia la temperatura tornarà a saltar per sobre dels 20 graus en moltes comarques, en un dilluns dominat clarament pel sol.

Malgrat això, aquesta setmana es recuperarà la normalitat de les temperatures per l’època de l’any, tot i que no de ple hivern, com a mínim de final d’hivern. Demà al centre del dia el pas d’un front frenarà el termòmetre i farà que el dia sigui més variable i mig ennuvolat. Al matí tampoc farà gaire fred, però a la tarda ja hi haurà entre 3 i 7 graus menys que avui en molts indrets. Dimecres el mestral bufarà amb ratxes de 80 o 90 km/h a les Terres de l’Ebre, i al Pirineu i a l’Alt Empordà les ventades també hi seran puntualment fortes. Tot plegat farà que la sensació d’hivern revifi notablement.

Redacció – Ll. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close