14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre no augmenten en casos positius el divendres, 3 de juliol

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins aquest divendres, 3 de juliol, a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 339 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2, 20 dels quals s’han detectat a les residències. Malgrat això, els positius datats aquest passat mes de juny continuen sent sis, dos dels quals datats el dia 3, un el 9, un el 16, un el 18 i l’últim el dia 26 de juny. La xifra de casos sospitosos no es facilita perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves a tots aquests casos des de l’atenció primària.

En total a les Terres de l’Ebre s’han detectat 339 casos positius de la Covid-19 i 63 d’aquests són positius que s’han detectat però no se sap quin dia van tenir la malaltia. Per aquest motiu el Departament de Salut ha creat una taula on data tots els casos de coronavirus del territori i en detalla concretament 276, que són els detectats com a cas positiu de coronavirus quan la persona tenia la malaltia. Salut, de moment, no ha datat cap cas de coronavirus aquest mes de juliol.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.157 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 44. A més, 709 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 110 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19, una disminució de 19 persones respecte al dia anterior quan Salut en datava 129.Pel que fa a les residències de gent gran un total de 20 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 45 persones fins avui han mort amb la Covid-19 o com a sospitosos, les últimes daten del 10 de juny, i del 25 i el 31 de maig. D’aquestes, 25 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 8 a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

TAULA DEL 4 DE JULIOL AMB DADES DEL 3 DE JULIOL

TAULA DEL 3 DE JULIOL AMB LES DADES DEL 2 DE JULIOL

 

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -