14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre és la segona regió que incorpora més agents dels Mossos de tot Catalunya

La Regió Policial de les Terres de l'Ebre ha incorporat 45 nous agents dels Mossos d'Esquadra

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les Terres de l’Ebre ha incorporat 45 nous agents dels Mossos d’Esquadra i, amb aquestes incorporacions, es converteix en la segona regió policial de Catalunya amb un major creixement. Aquests 45 agents, d’un total de 693, representen un 17% del total i serviran per reforçar les unitats de seguretat ciutadana. 14 donaran servei a Tortosa, 13 a Amposta, 11 a Móra d’Ebre i 7 a Gandesa. Els efectius es van graduar el 2 d’octubre i hauran de superar un any de pràctiques.

D’aquesta manera, les Terres de l’Ebre és la segona regió policial amb un major increment (17%), només superada per la regió del Pirineu Occidental (22%). La regió policial Central amb un increment d’un 16% en el nombre d’agents nous, les regions del Camp de Tarragona i de Girona amb un 12% i la regió metropolitana de Barcelona amb un 11%. La mitjana d’edat és de 28,3 anys, un 39,16% tenen estudis universitaris i un 29,63% son dones (un total de 200).

Després de molts anys sense convocatòries, les darreres tres promocions han servit perquè des del 2019 es recuperin les pèrdues d’efectius arreu del territori. L’any 2018 hi havia adscrits als serveis centrals un total de 2.503 agents i enguany s’hi compatibilitzen 2.641, que sumats als agents de les ABP i als agents dels serveis regionals, computen un total de 17.904 agents a la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -