14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre entre les 100 millors destinacions sostenibles del món per setè any consecutiu

El reconeixement s’ha fet públic durant el congrés anual de l’associació Global Green Destinations, durant el qual s’ha presentat l’ampliació de la Via Verda de la Val de Zafan com a cas d’èxit en turisme sostenible

- Anunci -spot_img

El més vist

- Advertisement -

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona participa en el congrés anual de l’associació de prestigi internacional Global Green Destinations, que té lloc a Atenes entre el 26 de setembre i l’1 d’octubre. Com cada any, l’associació que treballa per al turisme responsable ha donat a conèixer el llistat de les Top 100 Green Destinations, les 100 destinacions més sostenibles en l’àmbit mundial. Les Terres de l’Ebre han estat incloses dins del llistat, on va entrar per primera vegada el 2016 i any rere any han vist renovat el reconeixement que suposa formar-ne part.

Durant la celebració del congrés, on tenen lloc diferents ponències i taules de debat, es presenten casos d’èxit i bones pràctiques en la gestió del turisme sostenible. Des del Patronat de Turisme de la Diputació s’ha presentat el projecte d’ampliació de la Via Verda de la Val de Zafàn, que compta amb finançament dels fons europeus Next Generation i es lidera des de la institució supramunicipal, conjuntament amb els ajuntaments de Tortosa, Roquetes, Amposta i la Ràpita. El projecte preveu l’ampliació de la via, amb un total de 30 km, desenvolupant diferents trams fins al Delta de l’Ebre. Millorarà l’accessibilitat de l’equipament i oferirà solucions tecnològiques per tal de monitorar el trànsit de bicicletes i persones i punts de càrrega de bicicletes elèctriques.

Global Green Destinations és una fundació sense ànim de lucre que treballa per al desenvolupament de les destinacions sostenibles i el seu reconeixement. Dona suport a les destinacions, regions i països en la millora de la qualitat, la sostenibilitat i la visibilitat en el mercat. L’entitat té com a objectiu la creació d’eines i plataformes per donar suport a les destinacions en la millora de la sostenibilitat i la qualitat, i per fer-ne promoció pública. Pel que fa als guardons a les 100 millors destinacions del món, la finalitat és enfortir el perfil d’aquests indrets envers el turisme responsable i verd.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -