14.3 C
Amposta

Les pubilles i hereus d’Alcanar podran repetir l’any vinent

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els membres de l’equip de govern han decidit elevar, per al proper plenari del consistori canareu, una proposta de modificació transitòria i excepcional del reglament de pubilles i hereus, i pubilles i hereus infantils. Les pubilles i hereus d’Alcanar podran repetir l’any vinent sens perjudici que les entitats puguen presentar nous candidats i candidates.

La decisió s’ha pres arran de la suspensió de les Festes de Maig 2020 a causa de la crisi social i sanitària generada pel coronavirus. De fet, el govern d’Alcanar va ser el primer a suspendre les primeres festes municipals de les Terres de l’Ebre.

Segons l’alcalde del municipi, Joan Roig: “En la gestió d’aquesta crisi cal estar atents a tots els àmbits i
diligents en tots els nivells. També hem de pensar en les coses menudes del dia a dia que valen la felicitat de la nostra gent. Era totalment injust que els hereus i les pubilles grans i infantils d’enguany es quedessen sense una de les seues festes més especials”.

Per tant, amb la majoria absoluta al plenari dels vuit regidors i regidores de l’equip de govern queda garantida per a l’any vinent la participació de les pubilles i hereus.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -