14.3 C
Amposta

Les Passions de Catalunya presentaran la nova temporada a Ulldecona amb l’assistència de Quim Torra

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dissabte, 23 de febrer, a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona, la Federació de Passions de Catalunya presentarà la nova temporada. Totes les Passions federades explicaran quines són les novetats més importants que cada una d’elles té preparades per a les seves representacions. Es tracta de les Passions de Cervera, Esparreguera, La Cava, Llinars, Olesa, Vilalba, Vilassar i Ulldecona, que aquest 2019, any de Quinquennals, es converteix en municipi amfitrió.

Els actes previstos començaran a les 11.00h a l’Ermita de la Pietat, amb la rebuda d’autoritats i assistents a la jornada, una exhibició del Ball de Mantons a càrrec de la Colla de Gegants i Grallers i una visita al Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre.

Paral·lelament, a les 11.30h, el President de la Generalitat serà rebut per la corporació municipal a l’Ajuntament d’Ulldecona, on signarà el llibre d’honor. En acabar, es dirigirà cap a l’Ermita per participar, a les 12.00h, en l’acte formal de presentació de la temporada de Passions junt amb l’Alcaldessa d’Ulldecona, la Consellera de Cultura i el President de la Federació de Passions de Catalunya, entre altres.

El Patronat de la Passió d’Ulldecona, que enguany compleix 65 anys de representacions ininterrompudes, és l’entitat que impulsa l’acte. La temporada a Ulldecona es presenta amb importants novetats. Entre elles la direcció, a càrrec de Jordi Príncep i Bienve Borràs, que aposta per una posada en escena innovadora, reforçada amb una nova escenografia lumínica que ens farà viure noves sensacions. També amb una nova adaptació del text a càrrec dels directors de l´obra, aconseguint una representació més dinàmica que portarà a l´espectador, no només a viure la història de Jesús, sinó també a conèixer les històries personals dels personatges que l´envolten. Una altra de les novetats d´enguany és la música, composada exclusivament per aquest espectacle a càrrec d’Ignasi Reverte, pensada per a reforçar i potenciar cada moment de l’obra, un espectacle únic que és possible gràcies a l’esforç de més de 140 persones en cada funció.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -