14.3 C
Amposta

Les Nits a la Fresca a Sant Carles de la Ràpita tindran un component solidari i social

Les entitats Creu Roja i Siloé han arribat a un acord amb el consistori pel qual es faran càrrec del servei de barra

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Cicle de Nits a la Fresca que organitza l’Ajuntament durant els mesos de juliol i agost tindran un component solidari i social. Les entitats Creu Roja i Siloé han arribat a un acord amb el consistori pel qual es faran càrrec del servei de barra. El benefici de la venda de begudes serà íntegre per aquestes dues entitats socials que durant les setmanes més dures de la pandèmia del coronavirus van tenir un paper determinant donant suport a moltes famílies.

La regidora de polítiques socials i igualtat, Oona Tomàs, ha explicat que després d’oferir aquest servei a totes les entitats socials del municipal, finalment ha estat Siloé i Creu Roja els qui han pogut assumir l’encàrrec. “Hem volgut que fossin les entitats socials de la Ràpita les qui puguin gestionar aquest servei en agraïment a la dedicació i compromís que estan demostrant durant aquesta crisi sanitària i social”, ha indicat Tomàs.

Cal tenir en compte que el servei de barres dels espectacles programats a la Plaça Agustí Vizcarro ‘La Pin’ haurà de respectar en tot moment les normes de distanciament social i les mesures d’higiene. Per aquest motiu, es disposaran diverses taules prop de la barra perquè els espectadors siguin atesos sense necessitat d’apropar-s’hi. Igualment, es podran demanar begudes a la barra d’un en un.

El servei de barres estarà disponible durant alguns espectacles del Cicle de Nits a la Fresca. El primer cap de setmana serà el del 24 i 25 de juliol, durant el concert de l’Agrupació Musical Rapitenca i el Festival de Rondalles; a continuació, el 7 i 8 d’agost, amb el concert de Cesk Freixas i el Festival Internacional de Guitarra; i per últim, el 14 i 15 d’agost, durant el concert d’Equus i els Buitres i l’últim concert del Festival Internacional de Guitarra.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -