14.3 C
Amposta

Les minideixalleries instal·lades a l’Ampolla recullen 172 quilos de residus en tres mesos

Els principals residus recollits són bombetes de baix consum, CDs i DVDs, cartutxos d'impressora, residus d'aparells elèctrics i electrònics i piles i bateries de dispositius mòbils

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les quatre minideixalleries urbanes instal·lades per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ampolla el passat mes de juny han recollit un total de 172 quilograms de residus en tres mesos. Les dades fan referència al període de temps comprés entre el 3 de juny i el 19 de setembre. Els principals residus recollits són bombetes de baix consum, CDs i DVDs, cartutxos d’impressora, residus d’aparells elèctrics i electrònics i piles i bateries de dispositius mòbils.

Aquestes minideixalleries, instal·lades en el marc del pla de compromís adquirit per la regidoria per cuidar el medi ambient del municipi, serveixen per reciclar petits objectes que no es poden llençar als contenidors de recollida selectiva i que, per a un correcte reciclatge, s’haurien de dipositar a la deixalleria municipal. “Amb aquestes dades comprovem la bona acollida que han tingut aquestes instal·lacions per part de la ciutadania, qui n’ha fet un ús excepcional durant els primers mesos que han estat en funcionament”, ha explicat la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges.

Aquests contenidors estèticament adaptats a l’entorn urbà es troben a quatre punts estratègics del municipi per donar la cobertura més gran possible a tota la població. Aquests llocs són: la plaça dels Països Catalans, la plaça Hort de la Florit, la urbanització de Cap-Roig i la urbanització d’Ampolla Mar.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -