14.3 C
Amposta

Les bonificacions en l’AP-7 fins a Torreblanca s’activen el diumenge

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Periódico del M.- Ja hi ha data: el diumenge, dia 14, a partir de les 0.00 hores, el tram d’AP-7 entre Peníscola i Torreblanca, d’uns 25 quilòmetres, també oferirà bonificacions de fins a un 50% del preu del peatge per als conductors de camions. Així s’aprovarà avui en el Consell de Ministres, amb el que es donarà compliment a una reivindicació que ha mobilitzat a la província des que el passat estiu el Govern anunciés aquesta mesura, que s’aplicava només des de la frontera amb Catalunya fins a la sortida de l’autopista de Peníscola.

El Ministeri de Foment motiva l’ampliació en l’«elevat trànsit de vehicles pesats» que passa per la N-340 entre totes dues localitats, la qual cosa «contribueix a elevar la congestió i la contaminació acústica». Per contra, el tram alternatiu a aquesta carretera, l’autopista AP-7, «presenta un millor traçat i un major nivell de servei, per la qual cosa es considera que el desplaçament del trànsit de vehicles pesats cap a l’autopista millorarà la seguretat viària i reduirà la congestió i el nivell d’emissions».

Des del departament que dirigeix José Luis Ábalos consideren que, fins al moment, la restricció de la circulació per la carretera nacional de vehicles pesats entre Peníscola i l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) s’ha demostrat «efectiva», la qual cosa recomana estendre-la fins a Torreblanca.

Foment proposa una reducció del 50% de l’import del peatge a aquells vehicles que realitzin recorreguts interns en el tram de l’autopista AP-7 compresos entre les sortides 38 (L’Hospitalet) i 44 (Torreblanca), ambdues inclusivament, i que disposin de peatge dinàmic o telepeatge (VIA-T). La reducció serà del 42,53% del preu del tíquet a la resta de vehicles que circulin pel tram Torreblanca-l’Hospitalet de l’Infant.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -